browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Ervaringen van gasten

ENKELE ERVARINGEN (UIT HET GASTENBOEK VAN DE HALLINKHOEVE):

Bij binnenkomst in jullie vakantiewoning “de Hallinkhoeve” kwam er een gevoel van een warme deken om ons heen, het gevoel van liefde en zorg waar de woning mee opgeknapt is. Het prachtige landschap, de rust, het heeft ons goed gedaan. Rolf en Henny uit Duivendrecht.

Een heerlijke (mid)week uit. De Hallinkhoeve is gezellig en een prachtig startpunt voor wandelingen en fietstochten. Een ruime keuze uit beschreven en aangegeven routes. We hebben de Hallinkhoeve als erg prettig ervaren. En omdat we nog lang niet uitgekeken zijn, komen we vast eens terug. Bert en Jannie uit Nijkerk.

 We komen van het Friese platteland en zochten één van de mooiste slaapplekjes op het platteland. Nou dat hebben we gevonden.Het welkom op het krijtbord, de scharreleitjes is al geweldig, en daaruit blijkt al hoe gastvrij jullie zijn. Het huis is een echte plattelandshuis, landelijk en gezellig ingericht. De omgeving vonden we prachtig. We hebben in deze dagen vele kilometers gewandeld en veel gezien. Reeën eekhoorns, een das etc. Maar wat ons vooral pakte waren al die oude boerderijen met traditionele hooibergen en bijna ieder huis heeft een moestuin. Al met al hebben we volop genoten en toch uitgerust. We komen zeker terug. Joppie en Wiesje uit Driesum

 We hebben genoten van het gezellige huisje, het prachtige uitzicht.
We hebben heerlijk gefietst, de Archemerroute, Schitterend! En de route naar de Velderberg, dat roggeveld met die mooie korenbloemen ook schitterend. Chiel en Margret uit Ubben.

 Een verblijf in deze streek is een ware verademing na de jachtige drukte van het daagse leven van werken en wonen in het “Wilde Westen”. De Hallinkhoeve, haar bewoners en de omgeving kunnen eigenlijk in één woord getypeerd worden “puur”. Cees en Hanny uit Voorhout.

 We hebben fantastisch weer gehad, met de hitte van 30 graden gaf het bos de nodige verkoeling. Verschillende vogels gespot, waaronder de kleine bonte specht. We zijn weer helemaal uitgerust en bijgekomen. We kunnen er weer een poos tegen. Hans en Tineke uit Apeldoorn.

 Wat is het verblijf op de Hallinkhoeve heerlijk. Rust ruimte en geweldig mooi weer. Fietsen en wandelen, volop genieten van het mooie Overijssel. Fantastisch mooi weer gehad. Bedankt voor de gastvrijheid en zegt het voort, zegt het voort, reklame voor jullie hoeve zullen we maken, reken maar!! Tot de volgende keer. Trouwens wat een smaakvolle blauwe inrichting in de hoeve. Hessel en Liesbeth uit Culemborg.

 Het huisje is erg gezellig en knus ingericht, je voelt je meteen thuis. Alles er op en er aan, ook het zitje buiten, complimenten! Kees en Ida uit Veldhoven.

Op de grens van 2 burgerlijke gemeenten hebben we genoten van de gastvrijheid en vriendelijkheid van de Hallinkhoeve. We verblijven in een deel van ons mooie land waar:

Een kloek met 3 kuikens vrij rond loopt.

De stilte nog aanwezig is en duisternis niet verdonkeremaand wordt.

Vriendelijkheid niet gekunsteld is

Het groeten een goed gebruik is

Veur ’n praatje maken veul tied is

Men graag wil weten waar je vandaan komt

Bij pech onderweg echt geholpen wordt

De streektaal welbewust in ere wordt gehouden

De gemoedelijkheid het levenstempo temporiseert

De Regge niet meer recht hoeft te lopen

De kleuren van de herfst een prachtig schilderspallet vormen

Hartelijke dank voor dit alles, en wie zult nog wel es e keer d’r achterhen kiekn.

Johan en Bea uit Maarsbergen.

DCIM100GOPROGOPR0159.